Maksu- ja toimitustavat

Verkkokauppa on Valaisintalo Oy:n omistama verkkokauppa. Verkkokaupastamme voit ostaa voimassa olevan valikoiman tuotteita. Verkkokaupan rekisteröityneenä asiakkaana kuulut Valaisintalon Ystäväklubiin. Ystäväklubin uutiskirjeistä saat tietoa tuotteista, verkkokaupan eduista, tarjouksista ja uutuuksista.

Voit tilata tuotteita verkkokaupasta rekisteröitymättä tai rekisteröityä verkkokauppaan. Rekisteröityäksesi tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Rekisteröinnin yhteydessä antamasi sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksena palveluumme. Valaisintalon Ystäväklubilaiset saavat enintään kerran kuukaudessa uutiskirjeen sähköpostiinsa.  Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa saat sähköpostiisi vahvistuksen, että tilauksesi on tullut perille. Saapumisilmoitus lähetään ainoastaan sähköisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostilla.

1. Tuotteiden hinnat ovat kokonaishintoja sisältäen arvonlisäveron. Nimellinen toimituskulu 4,90€ lisätään tilauksen loppusummaan automaattisesti.
2. Valaisintalo.fi huolehtii että hintatiedot ovat oikein, mutta jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan.
3. Asiakas on velvollinen tutustumaan käyttöohjeisiin ennen kokoamista, asentamista ja käyttöönottoa. Valaisintalo.fi ei ota vastuuta jos kuluttaja asentaa itse tuotteen, jossa on maininta että asennus vaatii ammattilaisen. Huom: Ennen ostopäätöstä asiakkaan on selvitettävä tuotetiedoista tuotteen soveltuvuus asiakkaan tarkoitukseen.
4. Jos haluttua tuotetta ei olekaan saatavilla kun tuote on jo tilattu (esim. tuotanto lopetettu, lakko) Valaisintalo.fi ilmoittaa asiasta asiakkaalle. Asiakas voi tässä tilanteessa vaihtaa tuotteen tilaukseensa tai perua tilauksen.
Toimituksen viivästyessä aiemmin ilmoitetusta kuluttaja voi vaihtoehtoisesti joko hyväksyä viivästyneen tuotteen jälkitoimituksen tai peruuttaa tilauksen.
5. Viivästykset toimituksessa: mikäli tuotteen toimitusaika on olennaisesti pidempi kuin tuotteessa mainittu toimitusaika, Valaisintalo.fi ilmoittaa tästä asiakkaalle.
6. Valaisintalon antamat tarjoukset ovat voimassa 14vrk, ellei erikseen toisin ole sovittu.

Toimitamme tuotteita tällä hetkellä Manner-Suomeen. Toimitusajat ja -hinnat vaihtelevat maittain. Ohjeet tuotteiden tilaamiseen tämän alueen ulkopuolelle löydät taulukon jälkeen.

Alennusmyynnin tai erikoiskampanjoiden aikana toimitusaikamme voi pidentyä maksimissaan 5 arkipäivällä. Jälkitoimituksesta emme peri toimituskuluja. Jos tuotetta ei voida poikkeustapauksessa toimittaa, ilmoitamme tästä asiakkaalle mahdollisimman pian.
Toimitukset Manner-Suomeen

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Halutessasi voit tilata tuotteillemme myös kotiinkuljetuksen, jolloin Matkahuolto tuo tilauksesi perille asti. Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Saapumisilmoitus lähetään ainoastaan sähköisesti joko tekstiviestillä tai sähköpostilla.

1. Toimitus tapahtuu Matkahuollon Lähi -pakettina tai Matkahuollon Kotijakeluna. Lähi-paketin toimitus saapuu asiakkaan osoitetta lähimpään Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai Euromarketiin. Asiakas saa ilmoituksen noudettavasta lähetyksestä tekstiviestitse.

2. Varastolta lähtevät valmiit tilaukset lähetetään kuljetukseen keskimäärin 1-2 työpäivän käsittelyajalla. Kuljetusaika on kotimaassa yleensä 2-4 arkipäivää. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossa ja varattuina tilaukseen ja tuotteet on maksettu.

3. Noutaessasi pakettia, TARKISTA, että se ei ole vaurioitunut kuljetuksessa. Mikäli vaurioitunut, todennuta vaurio heti Matkahuollon virkailijalla ja sitten ota meihin yhteyttä. Matkahuolto vaatii kuljetusvaurioista raportoitavan viimeistään viikon sisällä paketin noutamisesta, mukana raportoitaessa oltava alkuperäinen pakkaus kaikkine materiaaleineen.

Toimituskulut

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Matkahuolto Lähellä-paketin toimituskulu on verkkokauppatilauksissa asiakkaalle vain nimellinen 4,90€ / tilaus.

Toimitukset EU-alueen ulkopuolelle

Emme toimita tuotteita EU-alueen ulkopuolelle

Ota sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme. Lisätietoja alempana kohdassa Vaihto- & palautusoikeus. Huomaathan, että erikoistilauksilla ei ole palautus/vaihto-oikeutta

Valaisintalo Oy , Y-tunnus : 0981816-7
Könnintie 30 , 60800 Ilmajoki

Sähköposti: info (at) valaisintalo.fi
Puhelin: 0503569591
Puhelin avoinna ma-pe klo 12.00 – 15.00.

Voit seurata lähetyksen kulkua verkossa. Sähköpostiin lähetetyssä toimitusvahvistuksessa tulee linkki seurantaan. Tämän lisäksi löydät verkkokaupan Oman tilin tilaushistoriasta linkin palveluun, josta lähetystä seurataan. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella.

Valaisintalo Oy , Y-tunnus : 0981816-7
Könnintie 30 , 60800 Ilmajoki

Sähköposti: info (at) valaisintalo.fi
Puhelin: 0503569591
Puhelin avoinna ma-pe klo 12.00 – 15.00.

Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, laskulla tai verkkopankin kautta tilauksen yhteydessä. Emme tallenna luottokortin numeroita maksun yhteydessä. Jos hinta laskee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Bank AB (publ.) (556737-0431) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Bank AB (publ.) näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Bank AB (publ.) on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Klarna Bank AB (publ.), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, puhelinnumero : +46 8 120 120 00, faksi: +46 8 120 120 99, sähköpostiosoite: asiakas@klarna.fi, on ruotsalainen pankki, joka on merkitty Ruotsin yritysrekisteriin yritystunnuksella 556737-0431. Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Bank AB (publ.) (556737-0431) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Klarna Lasku/Osamaksu Klarna Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Klarna Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Klarna lähettää laskun asiakkaalle yleensä laskun hyväksymisestä seuraavan kuukauden 15. päivänä. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %. Valitessasi Klarna Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn. Klarna Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset Klarna Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä: Luotonantajana toimii Klarna Bank AB (publ.) Valaisintalo Oy , Y-tunnus : 0981816-7 Könnintie 30 , 60800 Ilmajoki Sähköposti: info (at) valaisintalo.fi Puhelin: 0503569591 Puhelin avoinna ma-pe klo 12.00 – 15.00.

Palautukset Suomesta

HUOM: AINA ENNEN TUOTTEEN PALAUTTAMISTA:

Ota ystävällisesti yhteyttä meihin Yhteydenotto-osion kautta tai sähköpostitse, sekä odota vastauksemme. Lähetämme teille asiakaspalautusohjeet. Palautuksen sujuvuuden varmistamiseksi, tilausta/tuotetta ei saa palauttaa ilman meiltä saatua ohjetta.

Ilmoita tilaajatiedot, kyseessä oleva tuote ja tilinumero minne mahdollinen palautus suoritetaan tuotteen takaisinottohyväksynnän jälkeen. Ilman yhteydenottoa myös mahdollinen osamaksusopimuksenne on kuluineen normaalisti voimassa.

Palautusoikeus ei koske mm. seuraavia tilanteita:

Palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita eikä elinkeinonharjoittaja-asiakkaita. Yrityksen nimissä tehty kauppa luetaan yritysasiakkuudeksi ja siten sitovaksi.

Vakuumipakatun tuotteen aukaiseminen on ostopäätös.

Suojamuoveista poistetut valonlähteet, erikseen tilatut polttimot, kertaalleen kootut tuotteet, sekä ostajan toivomuksesta tilatut/valmistetut/muokatut tuotteet eivät ole palautuskelpoisia.

1. Verkkokaupasta ostetuille tuotteille myönnetään kuluttajakauppasuhteissa myönnetty 14 vuorokauden rajoitettu palautusoikeus. Ennen ostopäätöstä asiakkaan on selvitettävä tuotetiedoista tuotteen soveltuvuus asiakkaan tarkoitukseen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa varovaisuutta noudattaen, tuote ja pakkaus tulee siis olla jälleenmyyntikuntoisia, että palautus onnistuu. Valaisintalo.fi antaa kuitenkin asiakkaalle lain hengen mukaisesti oikeuden tutustua pakkauksen sisältöön.

2. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu palautettaessa. Palautuksessa käytettävä alkuperäistä pakkaustapaa, jonka valmistaja on suunnitellut tuotteen turvalliseen kuljettamiseen.

3. Valaisintalo.fi :n asiakaspalautus on ehtojen mukaisesti toimineelle asiakkaalle ilmainen, mutta alkuperäisiä lähetyskuluja ei palauteta. Itse pakkaukseen ei tule missään vaiheessa kirjoittaa mitään.

4. Palautus pitää tapahtua paketin alkuperäisen toimitustavan mukaan. Emme lunasta vaihdettavia/palautettavia tuotteita muun kuljetuksen kautta.

5. Valaisintalo.fi pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty sopimusehtojen vastaisesti / niitä laiminlyöden. Asiakkaalta peritään käsittelykulu 30 euroa sekä palautuksesta aiheutuneet toimituskulut. Noutamattomissa lähetyksissä, josta ei ole meille ilmoitettu, todellinen logistiikka- / käsittelykulu 30€ peritään asiakkaalta.

6. Valaisintalo.fi ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta kuljetuksessa. Mahdollisesta asiakkaan virheellisestä käsittelystä aiheutuneet vahingot tai kustannukset peritään asiakkaalta.

7. Valaisintalo ei tuotepalautus- tai peruutustilanteissa palauta mahdollista lahjakortilla maksettua osuutta rahana, vaan uutena lahjakorttina.

8. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot.


Palautuksen käsittely ja maksujen palautus

Käsittelemme palautukset palautuksen saavuttua meille. Palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen maksu palautetaan Klarnan kautta. Klarna lähettää tarvittaessa sähköpostia tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen rahapalautuksiin liittyvissä asioissa.

Pankkimaksujen palautus
Palauttaessasi pankkimaksuna maksetun tilauksen saat Klarnalta tilinumerotiedustelun tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Huom! Ilmoitathan meille, mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut. Klarna palauttaa maksun antamallesi pankkitilille välittömästi tilinumeron ilmoittamisen jälkeen.

Luottokorttimaksujen palautus
Klarna palauttaa maksun suoraan kortille, jolla olet tehnyt maksusuorituksen.

Klarna lasku/osamaksu
Klarna tekee palautussumman hyvityksen laskullesi.

Palautamme saamamme suorituksen vähennettynä tilauksen alkuperäisellä nimellisellä toimituskululla (4,90€ tai 14,90€) viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua hyväksytyn palautuksen saatuamme. Säästä aina palautuslähetyksen asiakaspalautuskuitti kunnes olet saanut rahasi takaisin. Palautuskuitin koodin avulla jäljitämme tarvittaessa paketin nopeasti.

Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Verkkokaupan tuotteiden voimassa olevat hinnat näkyvät kaupan sivuilla. Hintoihin sisältyy arvonlisävero. Jos hinta laskee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä.

Saapumisilmoitus lähetetään ainoasti sähköisesti. Lähetys on noudettavissa Postin pakettiautomaateista ja noutopisteistä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Tämän jälkeen lähetys palautetaan Valaisintalo Oy:n Logistiikkakeskukseen Seinäjoelle.

Etukoodit ovat kampanjakohtaisia. Tilausta tehtäessä etukoodi syötetään sille varattuun kohtaan. Etu huomioidaan tilauksen loppusummassa.