Valaisintalo

Tärkeät asiat kasvavat ja
paranevat vuosikymmenten aikana

Valaisintalo Oy on Seinäjoen ja Vaasan keskustassa kivijalkamyymälänä vuoteen 2011 asti toiminut sisustusvalaisimien erikoisliike. Palvelemme nykyään verkkokauppana www.valaisintalo.fi. Perheyrityksellämme on pitkät perinteet, luottoluokituksemme on AAA ja olemme Suomen Yrittäjien pitkäaikainen jäsenyritys.

70-luvulta uudelle vuosituhannelle

Pitkä historia kivijalkaliikkeenä: Aloitimme 70-lukulaisena sähkö- ja kodinkonemyymälänä, jossa A-ryhmän asennusoikeudet. Ajan kehitys laittoi myymälät erikoistumaan ja meistä tuli Valaisintalo, jolla oli myymälä Vaasassa.

 

Olemme sisustusvalaisimien erikoisliike, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. Tervetuloa kauppaan! Toivottavat Liisa, Ari ja Paavo

Digitaalinen 2010-luku

Suunnan muutos: Vuonna 2011 liiketoimintamme siirtyi kokonaan verkkoon. Yrityksemme on myynyt valaisimia jo puoli vuosisataa, nyt jo toisessa polvessa. Alan osaaminen ja seuraaminen tulee jo selkärangasta, on osa meitä.